Intervistë me Ymer Fejzullahun, kryesues i bordit të ZRRE-së - LIVE

Në intervistën në emisioni “Kallxo Përnime”, kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, tregon a ka ulje të çmimit të energjisë elektrikë në Kosovë.

Gjithashtu, ai shpjegon se cila është përgjigjja e ZRRE-së ndaj kërkesës së Korporatës Energjetike të Kosovës për rritje të çmimit të energjisë me shumicë për KEDS, KESCO dhe KOSTT.

Fejzullahu tregon edhe cilat janë përfitimet që ka Kosova nga bursa shqiptare ALEPX.

Në intervistë, Ymer Fejzullahu po shpjegon edhe se si do të bëhet kompensimi i qytetarëve, të cilët u faturuan për energjinë e shpenzuar në katër komunat në veri, dhe cilët janë investitorët më të mëdhenj që po synojnë të investojnë në energji solare.

www.kallxo.com