Postet nga: Dhuna në familje

Prizren, një grua raporton se në vazhdimësi ka dhunë psiqike nga prind e burrit të saj

Shtatë raste të dhunës në familje janë raportuar në Policinë e Kosovës në 24 orët e fundit.

Arrestohen dy gra në Deçan, e rrahën një burrë

Tri raste të dhunës në familje janë raportuar në 24 orët e fundit në Policinë e Kosovës.

Komuna e Prishtinës miraton plan veprimi për mbrojtje nga dhuna në familje për vitin 2023-2025

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka miratuar planin e veprimit për mbrojtje nga dhuna në familje për vitet 2023- 2025.

QKSS: Raportimet e dhunës në baza gjinore paraqesin një trend në rritje në komuna

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) ka publikuar “Raportin për Vlerësimin Bazë të Dhunës në Baza Gjinore në Kosovë: Perceptimet e Komunitetit dhe Palëve ...

Arrestohet nën dyshimin se ushtroi dhunë fizike e psikike ndaj një gruaje

Dhunë fizike e psikike dyshohet se është ushtruar ndaj një gruaje në Prishtinë nga një i dyshuar burrë.

Kapi bashkëshorten për fyti dhe me kokën e saj goditi murin, babai i nëntë fëmijëve dënohet me 6 muaj burg

Gjykata e Mitrovicës ka dënuar me 6 muaj burg një burrë nga Vushtrria për dhunë ndaj bashkëshortes së tij.

Tetë raste të dhunës në familje në 24 orët e fundit në Kosovë

Tetë raste të dhunës në familje janë raportuar në Policinë e Kosovës në 24 orët e fundit.

Dosja: Gruaja u rrah në Lipjan pasi vjehrra i kushtëzoj blerjet në shtëpi

Një burrë inicialet e të cilit janë I.O., është dënuar me kusht dhe me gjobë për rrahjen e gruas së tij në nëntorin e vitit 2021.