Postet nga: ZRrE

Nënshkruhet marrëveshja mbi bashkëpunimin në tregjet e energjisë elektrike Shqipëri – Kosovë

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE), Enti Rregullator i Energjisë së Shqipërisë (ERE) dhe operatorët e sistemeve të transmetimit të Shqipërisë  dhe Kosovës (OST dhe ...

Tregut të energjisë në Kosovë i shtohet edhe një gjenerator, ZRrE i jep licencë 40 vjeçare kompanisë “SOWI KOSOVO”

Zyra e Rregullatorit të Energjisë i ka dhënë licencë 40 vjeçare për prodhimin e energjisë elektrike nga turbinat e erës, kompanisë “SOWI KOSOVO” për gjeneratorin Selac 1.

KMDLNj reagon ndaj vendimit të gjykatës që anuloi pagesën e rrymës për katër komunat me shumicë serbe

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar pas vendimit të Gjykatës Themelore të Prishtinës për anulimin e vendimit të ...

ZRrE ende nuk e ka pranuar vendimin e gjykatës që anuloi pagesën e rrymës për katër komunat me shumicë serbe

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ende nuk e ka pranuar vendimin zyrtar të Gjykatës Themelore në Prishtinë për kundërligjshmërinë e vendimit që t’u paguhet rryma ...

Çka thotë vendimi i Gjykatës për pagesën e rrymës në 4 komunat në veri? (DOKUMENT)

Sot, Gjykata e Prishtinës e ka anuluar si të kundërligjshëm vendimin e Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) që t’i paguhet rryma elektrike katër ...

Gjykata e Prishtinës anulon vendimin e ZRrE-së për pagesën e rrymës për katër komunat veriore

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka anuluar si të kundërligjshëm vendimin e Zyrës së Rregullatorit të për Energji (ZRrE) që t'i paguhet rryma elektrike katër ...

Rregullatori i Energjisë vendos të mos ketë shtrenjtim të rrymës

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka vendosur që mos të ketë shtrenjtim të çmimeve të energjisë elektrike për vitin 2021. Tarifat aktuale të energjisë do të mbesin të njëjta ...

Bordi i ZRrE-së mban mbledhje, merr disa vendime

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka mbajtur mbledhje pasi u kompletua me anëtarët e rinj. Kjo ishte mbledhja e parë e bordit në këtë ...