array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/arsim/universitet/"
 }
}

Universiteti i Pejës ka shpenzuar vetëm 1 mijë euro për furnizim me pajisje për mbrojtje nga COVID-19

Universiteti "Haxhi Zeka" në Pejë ka shpenzuar vetëm 1 mijë euro për furnizim me pajisje për parandalimin dhe mbrojtjen nga COVID-19.

Studentët pa maska dhe pa distancë në Universitetin e Ferizajt (VIDEO)

Një numër i madh i studentëve pa maska dhe duke mos e mbajtur distancën, janë parë në objektin e Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj.

Nxënësja nga Kosova pranohet në universitetin amerikan MIT për studiuar matematikë

Nxënësja nga Kosova, Era Syla është pranuar për të studiuar matematikë në një nga universitetet më të sukseshme në botë, Massachusetts Institute of Technology (MIT) në ShBA.

Pas njoftimit nga KALLXO.com, mbushet shishja me dezinfektues në Fakultetin e Bujqësisë (VIDEO)

Gjatë monitorimit në Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë të Universitetit të Prishtinës, për respektimin e masave anti-COVID, KALLXO.com ka gjetur se shishja me dezinfektues, e vendosur ...

Pas raportimit të KALLXO.com, Universiteti i Ferizajt përmirësohet në respektimin e masave kundër COVID-19

KALLXO.com që nga muaji nëntor i vitit 2020 është duke monitoruar respektimin e masave kundër COVID-19 në shtatë universitetet publike në Kosovë.

Sa janë duke u respektuar masat anti-COVID nëpër universitetet publike të Kosovës?

Vendosja e maskës mbrojtëse, mbajtja e distancës dhe higjienës janë disa nga masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19, të vendosura nga Instituti Kombë...