array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/arsim/arsim-i-mesem/"
 }
}

Shkolla “Ali Sokoli” shënon 62 vjetorin e themelimit

Të mbledhur në sallën e sportit nxënësit e Shkollës së Mesme të Mjekësisë “Ali Sokoli” në Prishtinë kanë festuar 62-vjetorin e themelimit.

Jasharaj: Marshi i nxënësve, alarm për drejtoritë dhe Ministrinë e Arsimit

Nxënësit e shkollave të mesme kanë zhvilluar marshin “S’po shkohet n‘shkollë” të martën në qytete të ndryshme të Kosovës.

Nagavci: 20 raste të raportuar për dhunë në shkolla në vitin 2021/2022

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka deklaruar në Komisionin për të Drejtat të Njeriut se gjatë vitit shkollor 2021/2022 janë raportuar 20 raste të dhunë...

Fëmijët në shtëpi për mësim online, prindërit në punë

Leona* nëntë vjeçare nxënëse e klasës së katërt është duke ndjekur mësimet e nga shtëpia, për shkak se disa nga nxë...

Ministrja e Arsimit takohet me drejtorët e arsimit për situatën e krijuar nga COVID-19

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka mbajtur një takim virtual me drejtorët e arsimit për situatën e krijuar me pandeminë.

Nagavci: Gjatë vitit 2021 është vlerësuar përformanca e 331 drejtorëve dhe zv/drejtorëve

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka folur për punën e bërë në sektorin e arsimit gjatë vitit 2021.