Postet nga: Elektrosever

Fejzullahu: 25% e qytetarëve në veri kanë nënshkruar kontrata me "Elektrosever"-in

25% e qytetarëve të katër komunave në veri të Kosovës kanë pranuar të nënshkruajnë kontrata me kompaninë "Elektrosever".

ZRRE i heq obligimin KOSTT-it për mbulimin e humbjeve të energjisë elektrike në veri

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka miratuar kërkesën e KOSTT-it për ndryshim/modifikim të licencës, kjo pas nisjes së faturimit të energjisë elektrike në katë...

KEDS e quan moment historik arritjen e marrëveshjes me "Elektrosever"-in

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) dhe kompania "Elektrosever" kanë nënshkruar sot kontratën për normalizimin e shpërndarjes dhe të furnizimit me energji ...

BE: KOSTT dhe Elektrosever kanë arritur marrëveshje për rrymën në veri

Bashkimi Evropian njoftoi se Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike të Kosovës (KOSTT) dhe kompania serbe Elektrosever nga Mitrovica e Veriut, më 18 tetor kanë arritur një ...

Gati katër muaj të shkuar huq për Elektrosever-in

Kompania serbe, Elektrosever, nuk i ka plotësuar kushtet që i përcakton Udhërrëfyesi për Marrëveshjen për Energji ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, edhe ...

Bislimi për marrëveshjen për energjinë: Ka mospërmbushje të obligimeve nga “Elektrosever”

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Besnik Bislimi, ka pranuar se ka mospërmbushje të obligimeve nga kompania serbe “Elektrosever”, në marrëveshjen me KOSTT-in në kuadër ...

Dokument: Kjo është arsyeja e bllokimit të Marrëveshjes për energji

Kompania serbe ‘Elektrosever’ ka nënshkruar dy marrëveshje me Operatorin e Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Energjisë Elektrike në Kosovë (KOSTT) në kuadër të udhërrëfyesit pë...

Kosova dhe energjia elektrike: Kur do të fillojnë ta paguajnë energjinë elektrike banorët e veriut - “Gjysma e Mitrovicës nuk ka as njëhsorë të energjisë elektrike”

Aleksandri e ka blerë një apartament në një ndërtesë të re në qendër të pjesës veriore të Mitrovicës në Kosovë pesë vjet më parë, mirëpo ...