array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(35) "https://kallxo.com/shendeti/fitnes/"
 }
}

Trajneri i fitnesit Bardhi Uka: Çka të hamë gjatë Ramazanit dhe cilat janë përfitimet nga agjërimi?

Gjatë muajit të Ramazanit personat që merren me sport, sidomos ata që merren me fitnes, janë në dilema se çfarë ushqimi të hanë.

Fitnesi në karantinë: Cili ushtrim në shtëpi e zëvendëson vrapin

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Cili ushtrim na ndihmon ta rrisim pulsin e zemrës dhe të djegim kalori

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë q shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi power jack na ndihmon që të djegim kalori më shumë

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Leonard Nikaçi tregon sesi duhet të realizohet ‘shoulder tap planks’

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.

Fitnesi në karantinë: Ushtrimi power jack na ndihmon që të djegim kalori më shumë

Shkaku i pandemisë së COVID -19, janë mbyllur të gjitha palestrat sportive, duke bërë që shumë sportist të humbasin ushtrimet e tyre që i kanë praktikuar rregullisht në palestra.