array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Nagavci falënderon donatorët dhe partnerët për mbështetjen e Ministrisë në fushat e arsimit parauniversitar

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, sot është takuar virtualisht me donatorët dhe partnerët zhvillimorë të cilët mbështesin MASHT-in në fushat e arsimit parauniversitar.

Shpallen zgjedhjet e përgjithshme në Universitetin e Pejës

Këshilli Drejtues i Universitetit ‘’Haxhi Zeka’’ në Pejë, ka vendosur që të shpallë zgjedhjet e përgjithshme në këtë universitet, të cilat do të organizohen në pajtim me ...

Senati i UP-së miraton konkursin e ri për emërimin, riemërimin dhe avancimin e profesorëve

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka marrë vendim për aprovim të pozitave dhe shpalljes së konkursit për emërimin, riemërimin dhe avancimin të personelit ...

Deputetja Marigona Geci pezullon punën në Universitetin e Prizrenit

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Marigona Geci, e cila është edhe asistente në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, e ka pezulluar punën e saj në këtë ...

Mësimi në Kamenicë ka filluar sot sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit

Më 23 prill, ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci kishte marrë vendim për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënë...

Fillon mësimi plotësues në shkollat e Kosovës

Bazuar në vendimin e datës 20 prill 2021 të Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), sot ka filluar mësimi plotësues për nxënësit që ...