array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/ligji/policia/"
 }
}

Inspektorati Policor: Për policët e Drejtorisë Rajonale të Prishtinës më së shumti ankesa

Inspektorati Policor i Kosovës ka publikuar raportin vjetor të punës për periudhën janar – dhjetor 2022.

Viti, Policia e Dogana zbulojnë një punëtori për grirjen dhe paketimin e duhanit

Si rezultat i realizimit të hetimeve të përbashkëta të Policisë së Kosovës, konkretisht Sektorit për hetimin e krimit të organizuar, me Doganën e Kosovës ...

Vritet një person në Dumnicë të Podujevës

Një person është gjetur i vdekur në afërsi të shtëpisë së tij, në fshatin Dumnicë të Podujevës.

Identifikohen 32 fëmijë lëmoshë-kërkues, iniciohen 21 raste për keqpërdorim dhe braktisje

Policia e Kosovës njofton se ka hartuar dhe zbatuar planin operativ “‘Identifikimi i fëmijëve lëmosh-kërkues si viktima të mundshme të trafikimit”, i cili është shtrirë ...

Sulmohet një zyrtar policor në Jarinjë

Policia e Kosovës njofton se ka ndaluar një person në Pikën e Kalimit Kufitar në Jarinjë për procedura policore, por i njëjti ka sulmuar zyrtarin policor.

Ferizaj, Policia shqiptoi mbi 1 mijë gjoba javën e kaluar për kundërvajtje

Policia Rajonale e Ferizajt njofton se ka ndërmarrë një sërë aktivitetesh në identifikimin e kundërvajtësve të ndryshëm në komunikacion, me qëllim parandalimin e aksidenteve.