array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(44) "https://kallxo.com/dosja/faturat-e-komunave/"
 }
}

Pritja e mysafirëve, Drejtoria e Shëndetësisë në Ferizaj harxhoi në një takim rreth 300 euro

Shqiptarët shquhen për mikpritjen e mysafirëve, për këtë u përkujdes edhe Drejtoria e Shëndetësisë në Ferizaj, e cila më 11.01.2019 ka harxhuar 294 euro ...

Shpenzimet e Ragip Begajt për dreka, karburante e telefon

Gjatë vitit 2019, shpenzimet e zyrës së Kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj kanë qenë 11,653 euro. Këto shpenzime përfshijnë ato të karburanteve, telefonit, pritjeve zyrtare, ...

Shpend Ahmeti: Publikimi i faturave i uli shpenzimet për dreka e darka

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka deklaruar se si komunë kanë marrë vendim që të bëjnë publike të gjitha vendimet, duke përfshirë faturat pë...

Abdixhiku për shpenzimet e Veselit: Kanë paguar 600 dollarë për Hotel

Në Komisionin Parlamentar për Buxhet dhe Financa nuk kaloi raporti për shpenzimet e tre mujorit të parë të Kuvendit të Kosovës. Anëtarët e komisionit nga ...

Komuna e Kaçanikut zotohet për rregull në dreka e darka zyrtare

Komuna e Kaçanikut, për periudhën dhjetorë 2017 dhe gusht 2018, ka vetëm 19 fatura të drekave dhe darkave zyrtare.

Rahovec: Mijëra euro për drekën e mësuesve

Fundi i vitit shkollor 2017 në Rahovec nuk mbaroi zakonshëm për mësimdhënësit.