Postet nga: Arben Vitia

Vitia nënshkruan Udhëzimin e ri administrativ për Shkollim Specialistik

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka nënshkruar Udhëzimin administrativ për Shkollim Specialistik.

Vitia viziton institutet para-klinike dhe morgun, premton racionalizmin e resurseve njerëzore

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka vizituar sot institutet para-klinike në QKUK dhe morgun.

Planifikohet ndërtimi i QKMF-së në Shtime

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia dhe kryetari i Shtimes, Qemajl Aliu kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi me komunën e Shtimes për ndërtimin e Qendrë...

Vitia: Ka kaluar koha kur deputetët vijnë në MSH e kërkojnë të shkelet ligji

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, sot në seancë të Kuvendit ka folur për Ligjin për produktetet medicinale duke theksuar se miratimi i këtij ligji në ...

Vitia: Projektligji për çmimet e produkteve medicinale mbron qytetarët nga çmimet abuzive

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka thënë se projektligji për çmimet e produkteve medicinale do të rregulloj çmimet e barnave në vend.

Miratohet Projektligji për çmimet e barnave

Qeveria e Kosovës ka miratuar sot Projektligjin për çmimet e produkteve medicinale.

Në Spitalin e Pejës nga sot do të ofrohen shërbime të rezonancës magnetike

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga sot në Spitalin e Pejës do të ofrohen shërbimet e rezonancës magnetike.

Ministri Vitia flet për ligjshmërinë e konkursit për drejtor të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka folur lidhur me ligjshmërinë e konkursit për drejtor të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, për të cilin disa ...