array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Në listën e MKRS-së për mbështetje të projekteve të OJQ-ve, i njëjti projekt rezulton i përkrahur financiarisht dy herë

Paqartësi ka ngjallur Lista përfundimtare e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për mbështetje të projekteve kulturore të OJQ-ve, në fushën e kulturës ...

Komuna e Podujevës "Renovimi i teatrit të qytetit", Burimi: Komisioni Rregullativ pë Prokurim Publik (KRPP), Grafika: Rrahman Ramaj

Renovimi teatrit të qytetit, në mes të kontratës që u refuzua dhe asaj më të shtrenjtë pas ritenderimit

Më datën 23 të muajit qershor 2021, në platformën elektronike për prokurim publik në Kosovë “e-prokurimi”, Komuna e Podujevës publikoi thirrjen për kontratë për renovimin e ...

Anëtari i bordit të Ndërmarrjes Publike Banesore në konflikt të mundshëm të interesit

Mos-pajtimet rreth projektit të ndërtimeve në vlerë 120 milionë euro kanë quar në shkarkimin dhe më pas emërimin e bordit të Ndërmarrjes Publike Banesore të komunës së ...

Përmes tenderit një burimor ministria restauron kinemanë e parë në Prizren

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporti ka ndarë një shumë prej 120 mije eurove për restaurimin e kinemasë së parë të qytetit të Prizrenit.

Ana e errët e projektit të ndërtimeve të Ndërmarrjes së Prishtinës

Banorët e “Lakrishtës” u rebeluan më 4 tetor kur në lagjen e tyre me shpejtësi dhe pa debat publik e panë të rrënohet një objekt me material ...

Rrjedhja virtuale e trurit: Sektori i TI-së në rritje i Kosovës eksporton talentin jashtë vendit

Sektori i TIK-ut në Kosovë ka shënuar një rritje të shpejtë, përkundër neglizhencës institucionale – mirëpo meqë shumica e të rinjve me ekspertizë po largohen nga ...