array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(56) "https://kallxo.com/zgjedhjet-2019/zgjidhje-per-zgjedhje/"
 }
}

Haradinaj: Rezultatet e zgjedhjeve i pranojmë, s’do të kërkojmë rinumërim

Lideri i AAK-së dhe kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj ka deklaruar se kjo parti i pranon rezultatet preliminare të KQZ-së, duke shtuar se nuk do të bëjnë ankesë në ...

Mjedisi nuk është peisazh

Ajrin që e kemi frymë, ujin që e kemi jetë, biodiversitetin që e kemi burim, qetësinë që e kemi shëndet, pemët që i kemi fllad, netët ...

Truri dhe diplomat, si t’i bëjmë të punojnë bashkë për Kosovën?

Kosova doli në vendin e tretë prej fundit, në mes të 72 shteteve të botës në rezultatin e PISA ku 15 vjeçarët kosovarë u futën në garë diturie ...

Detyrat që e presin Ministren/in e Drejtësisë për përmirësimin e sundimit të rendit dhe të ligjit

Në qeverinë e re, mandati i Ministrit të ri të Drejtësisë do jetë krucial në përcaktimin e drejtimit mbi të cilin do të ndërtohen themelet e një ...

Sugjerimet e ndërmarrësit për qeverinë e ardhshme

Visar Ramajli, President i Bordit te Këshillit te Investitorëve Evropian ka dhënë disa sugjerime lidhur me ndërmarrësit për qeverinë e ardhshme pas 6 tetorit.

Shteti i Kosovës duhet ta rikthejë besimin e popullit të vet

Elita politike e Kosovës po e shkatërron potencialin e vendit për rritje. Rishpërndarja dhe rigjenerimi i burimeve të vendit duhet të largohet nga investimet e paqë...