array(1) {
 [0]=>
 string(39) "https://kallxo.com/kulture/film-teater/"
}
array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/kulture/film-teater/"
 }
}

Teatrot kosovare me kalendar të përbashkët të shfaqjeve në Facebook

Teatrot profesioniste kosovare kanë hartuar një kalendar të përbashkët të për shfaqjen e shfaqjeve teatrore në Facebook. Kalendari i përbashkët i shfaqjeve pritet të që ...

Teatri i Prizrenit paralajmëron transmetimin e shfaqjeve në Facebook

Tri shfaqje të realizuara nga Teatri i Qytetit të Prizrenit, “Bekim Fehmiu”  do të transmetohen gjatë këtij muaji përmes faqes zyrtare të këtij teatri në Facebook.

Ka vdekur Mjeshtri i Madh i komedisë shqiptare, Gëzim Kruja

Ka vdekur sot Mjeshtri i Madh i humorit, Gëzim Kruja.

Teatri Kombëtar shfaq sot komedinë/romancën “ Tregtari i Venedikut”

Teatri Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sot në mbrëmje, në formatin Livestream në faqen e tyre në facebook, komedinë/ romancën “ Tregtari i Vendeikut”, nga Ëilliam ...

Qendra Kinematografike nis shfaqjen e filmave premierë në televizione dhe mediume online

Produksionet filmike kosovare në bashkëpunim edhe me Qendrën Kinematografike të Kosovës do të shfaqin premierat e tyre filmike në televizione dhe platforma online.

Teatri nga sot me shfaqje në rrjetin social Facebook

Teatri Kombëtar i Kosovës me rastin e mbylljes së teatrit për një kohë të pacaktuar si pasojë e parandalimit të coronavirusit, punëtorët dhe menaxhmenti i ...