array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(26) "https://kallxo.com/komuna/"
 }
}

Komuna e Prishtinës nënshkruan kontratë për ndërtim të strehimores për qentë endacakë

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar kontratë në vlerë 239 mijë euro për ndërtimin e strehimores për qentë endacakë.

Komuna e Prishtinës ndan 300 mijë euro për furnizim të shkollave me gjeneratorë

Komuna e Prishtinës planifikon të ndajë 300 mijë euro për furnizim dhe montim të gjeneratorëve në institucione edukativo-arsimore dhe nevoja të komunës.

Komuna e Prishtinës ndan 500 mijë euro për tri mbikalime të përkohshme në ‘Aktash’, ‘Lakrishtë’ dhe ‘Arbëri’

Komuna e Prishtinës planifikon të ndaj rreth 500 mijë euro për ndërtim të përkohshëm të mbikalimeve në lagjet ‘Aktash, ‘Lakrishtë’ dhe ‘Arbëri’.

Prishtinë, opozita kushtëzon votimin e buxhetit me anulimin e tenderit 12-milionësh për ‘Arkitektin e Qytetit’

Vetëm dy pika të rendit të ditës Kuvendi Komunal i Prishtinës ka arritur që t’i kalojë pasi për pikën e tretë – propozim-vendimi për ...

Raporti gjashtë mujor i punës së Përparim Ramës, opozita thotë se kryetari përvetësoi punët e të tjerëve

Raporti që "pasqyron të arriturat" e ekipit të kryeqytetit është përcjellur me kritika nga partitë opozitare në Kuvendin Komunal të Prishtinës, pas prezantimit të raportit që e bë...

Pas disa viteve 'rezistencë', banorët pajtohen që t`u shpronësohet prona për zgjerimin e rrugës në Skenderaj

Pas disa vitesh 'rezistencë', Komuna e Skenderajt ka njoftuar se është zgjidhur çështja pronësore në fshatin Morinë të Skenderajt krahas projektit të zgjerimit të rrugës Komoran - ...