array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(42) "https://kallxo.com/ligji/gjykata-speciale/"
 }
}

Gjykata Speciale jep detaje rreth ecurisë së gjykimit të Pjetër Shalës, 4 dëshmitarë dëshmuan nën masa mbrojtëse

Angela Griep, zëdhënëse e Dhomave të Specializuara në Hagë, mbajti konferencën javore të enjten, në të cilën u dhanë informacione lidhur me procesin gjyqësor ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari pretendon se katër persona ia kidnapuan babanë dhe e keqtrajtuan në Kukës

Të enjten para Dhomave të Specializuara në Hagë po jep dëshminë dëshmitari i katërt, TW4-09 në rastin e Pjetër Shalës, i cili rrëfeu ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari: Pas lufte nuk me kanë pranuar si polic në Kosovë

Dëshmitari TW4-07 ka deklaruar se pas lufte për të dhe vëllezërit e tij nuk ka pasur perspektivë më në Kosovë.

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari: Babën e morën pse ishte polic

Ka vazhduar gjykimi në Dhomat e Specializuara në Hagë, në rastin e Pjetër Shalës. Dëshmitari i shtatë, identiteti i të cilit nuk është bërë i ditur ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari tregon se babai i kishte punuar 35 vite polic

Ka vazhduar gjykimi në Dhomat e Specializuara në Hagë, në rastin ndaj Pjetër Shalës. Dëshmitari i shtatë, identiteti i të cilit nuk është bërë i ditur ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës, dëshmitarja e mbrojtur rrëfen për 'përjetimet e burrit të saj'

Dëshmitarja identiteti i të cilës nuk është bërë i ditur ka përshkruar torturat dhe pasojat që ka pasur burri i saj gjatë mbajtjes në fabrikën ...