Shkeljet e të Drejtave të Punës

array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(51) "https://kallxo.com/shkeljet-e-te-drejtave-te-punes/"
 }
}

Të drejtat e punëtorëve, Inspektorati i Punës gjen shkelje në një ‘call center’ në Prishtinë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet reportazhi për shkeljet e të drejtave të punëtorëve.

Pas raportimit në KALLXO.com, ndërpriten punimet në një kantier ndërtimi në Skenderaj

Inspektorët e Punës gjatë inspektimit në një punishte në ndërtim të lartë në Skenderaj kanë hasur në parregullësi të mëdha.

Dëmet e pakompensuara për punëtorët e lënduar te bizneset e paregjistruara

R.Latifi qe 22 vjet punon në sektorin e ndërtimtarisë. Ai dhe dy djemtë e tij punojnë në një kompani të ndërtimit e cila është një biznes familjar i ...

Kërkohën më shumë masa për mbrojtjen e shëndetit të stafit mjekësor

Punëtorët shëndetësorë të tetë (8) prej klinikave në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ballafaqohen me rrezikshmëri të lartë gjatë kryerjes së detyrave dhe punë...

Ngacmimet, një nga shkaktarët për shkallën e ulët të punësimit të grave

Në një lokal në një prej lagjeve më të banuara të Prishtinës, 23 vjecarja Drita Guri* punon kamariere dhe shankiste për më shumë se një vit.

Punëtorët nuk kanë njohuri të mjaftueshme për të drejtat e tyre

Inspektorati i Punës brenda vitit trajton rreth rreth 800 ankesa nga punëtorët e sektorit privat të cilët pretendojnë që u janë shkelur të drejtat e tyre në ...