array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Mediana Halili

Mediana Halili

Mediana është  në vitin e fundit të studimeve Bachelor në Universitetin e Prishtinës, Dega e  Gazetarisë.  Ajo iu bashkua ekipit të KALLXO.com  në shtator të vitit 2019 dhe aktualisht mbanë pozitën e Gazetares Juniore.

Kryesisht është e fokusuar në fushën e qeverisjes lokale por është në eksplorim edhe të fushave të reja duke mos lënë anash as raportimet ditore.

Shprehja e fytyrës i ndryshon kur njerëzit ia ngatërrojnë emrin me Medinë.

Qeveria miraton katër kërkesa për transfer të mbetjeve buxhetore për disa ministri e SHSKUK-në

Prishtina

Regjistrimi i popullsisë do të fillojë në shtator të vitit 2023

Qeveria miraton programin në vlerë 12 milionë euro për zhvillimin dhe masivizimin e xhudos në Kosovë

Qeveria obligon shtetasit rusë të pajisen me vizë për leje qëndrim në Kosovë

Qeveria miraton udhëzimin administrativ për licencimin e profesionistëve shëndetësorë të huaj

Fejzullahu: Ka pasur kompani të palicencuara nga ZRrE-ja që operuan në Kosovë

Opozita kërkon të dhëna nga thesari për ekzekutimin e subvencionit për krizë energjetike, pozita nuk merr pjesë në votim

Murati: 60 nga 90 milionë eurot e zotuara për krizë energjetike janë alokuar - LIVE

Pezullohen aktivitetet në Parkun e Biznesit në Lumadh të Vushtrrisë

Murati intervistohet nga Komisioni Hetimor për menaxhimin e krizës energjetike - LIVE

Guvernatori i BQK-së: Rritja ekonomike në vitin 2022 pritet të jetë rreth 3%

'Kamatat e larta', deputetët i kërkojnë sqarime guvernatorit të BQK-së

Qeveria fton për kursim të energjisë: Sot është ditë kritike e situatës energjetike

Radikalizmi në internet: Jeta e hidraulikut që akuzohet për ‘propagandë xhihadiste’

Kurti udhëton për në Japoni