array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/ligji/gjykata/"
 }
}

Fondacioni i Shoqërisë Civile përfundimisht fiton betejën për 'Shtëpinë e Shoqërisë Civile'

Gjykata e Apelit më datë 7 shkurt 2023, ka vendosur që ta vërtetoj vendimin e Gjykatës së Prishtinës, që hodhi poshtë padinë e paditësve Astrit Istrefi, Burim  Ejupi ...

Rasti ‘Hidrocentralet’, Apeli vërteton pafajësinë e katër ish-ministrave të ‘Qeverisë Thaçi 2’

Apeli ka marrë vendim me të cilin e ka hedhur poshtë ankesën e Prokurorisë Speciale kundër aktgjykimit të Gjykatës Themelore, pasi kjo e fundit kishte liruar nga ...

Deklarohen të pafajshëm tre të akuzuarit për veprime huligane ndaj policëve , veçohet procedura ndaj ministrit Sveçla dhe të tjerëve

Për veprimet që u bënë më 27 qershor 2013, ministri aktual i Punëve të Brendshme dhe disa persona të tjerë sot ishte paraparë të uleshin prapë në bankën ...

BIRN dhe KOSID fitojnë betejën kundër Ministrisë së Mjedisit për ndërtimin e termocentralit nga "Contour Global"

Këtë muaj (mars 2023) u bë i plotfuqishëm vendimi i Gjykatës së Prishtinës, i cili obligon Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës të anulojë ...

Përplasje mes gjyqtarit dhe sekretarit të Qendrës së LVV-së në Prishtinë

Sekretari i Qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje në Prishtinë, Egzon Azemi, sot është paraqitur në Gjykatën e Prishtinës në cilësinë e të akuzuarit për ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari: Babën e morën pse ishte polic

Ka vazhduar gjykimi në Dhomat e Specializuara në Hagë, në rastin e Pjetër Shalës. Dëshmitari i shtatë, identiteti i të cilit nuk është bërë i ditur ...