array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=1"
 }
}

Gazmend Muhaxheri e mban premtimin për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri e ka mbajtur premtimin për zbatimin e rekomandimeve të Auditorit të dhëna në vitin 2017.

Kryetari i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri
E vërtetë

Kryetari i Shtimes e mban fjalën, i eliminon dobësitë në pasqyra financiare

Në debatin për gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit për Komunën e Shtimes, të mbajtur në fund të vitit 2018, kryetari Naim Ismajli, kishte premtuar më nuk do të ...

Kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli
E vërtetë

Mitrovica e Jugut publikon listën e kompanive që u është shlyer borxhi

Në debatin për zbatim rekomandimet e Auditorit për Komunën e Mitrovicës së Jugut, nënkryetari Faruk Mujka, kishte premtuar që do ta bëjnë transperente listë...

Faruk Mujka, nënkryetar i Komunës së Mitrovicës së Jugut
E vërtetë

Kurti mban fjalën për ministritë e udhëhequra nga gratë

Sot Albin Kurti është zgjedhur kryeministër i Kosovës, por para se të zgjidhej në këtë pozitë, Kurti para deputetëve të Kuvendit të Kosovës ka prezantuar ...

Albin Kurti
E vërtetë

Ramiz Lladrovci ndryshon emrat por ruan barazinë gjinore në qeverinë e Drenasit

Kryetari i Komunës se Drenasit, Ramiz Lladrovci e ka ruajtur barazinë gjinore në qeverinë e Drenasit edhe pas emërimeve të fundit që ka bërë në mes të ...

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci
E vërtetë

Nisma-AKR-PD e kalon pragun me ‘fotofinish’

Mes shumë pakënaqësive dhe ankesave lidhur me rezultatin e zgjedhjeve të 6 tetorit, koalicioni parazgjedhor Nisma-AKR-PD e kaloi pragun duke siguruar kështu gjashtë vende në Kuvendin e Kosovë...

Bilall Sherifi
E vërtetë