Postet nga: bujar dugolli

Mandati i dyshimtë i anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP-së

Në mbledhjen e 28 qershorit, në Senatin e Universitetit të Prishtinës, u zgjodhën pesë anëtarë të Këshillit Drejtues.

Pronësia e padefinuar e objektit të Fakultetit të Arteve të UP-së ‘Hasan Prishtina’

Që nga pas lufta studentët e Fakultetit të Arteve të Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina” vazhdojnë t’i ndjekim ligjërata në një objekt që nuk është në ...

Promovohet libri 'Fitorja Diplomatike' i ish-ambasadorit Sabi Kiçmarit

Libri “Fitorja Diplomatike – Kujtime nga përfaqësimi diplomatik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës“ i autorit Sabri Kiçmari, i promovuar sot, në Fakultetin Filozofik të UP-së, me rastin ...

Dugolli: Trajtimi i mësimdhënësve universitarë është i turpshëm

Bujar Dugolli, profesor në Universitetin “Hasan Prishtina, ka thënë se trajtimi i mësimdhënësve universitarë është duke u bërë në mënyrë jo të dinjitetshme dhe ...

Promovohet libri ‘Shqipëria mund të bëhet’ i Ylli Çabirit

Dështimet e institucioneve shqiptare për ta bërë Shqipërinë një shtet funksional, modern në shërbim të qytetarëve, pasojat dhe të metat, por njëkohësisht ...

Bëhet sërish bashkë UPS i UP-së i vitit 1997

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka shkruar se njëzet e një vite më vonë, u mblodhën sërish, pa dallim partiak, për të kujtuar ...

Thaçi Dekoron Bujar Dugollin

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi e ka dekoruar edhe dekanin e Fakultetit Filozofik, Bujar Dugolli me Medaljen Presidenciale Jubilare.

‘Edhi i Prerë’ dhe ‘Formimi i Ushtrisë’ në Senat të UP-së

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot ka mbajtur mbledhjen e parë për vitin 2018. Në këtë mbledhje u shqyrtuan 12 pika të rendit të ditës ndë...