array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(54) "https://kallxo.com/zgjedhjet-2019/ti-njohim-deputetet/"
 }
}

Dilemat e politikës kosovare për shamitë në shkolla

Në Kosovë, sipas Kushtetutës së Kosovës, askush nuk mund të detyrohet ose të ndalohet, në kundërshtim me ndërgjegjen e vet, që të marrë pjesë në praktikimin ...

Kandidati i LDK-së kushtëzon votën vetëm për projektet që ndërlidhen me qytetarët

Kandidati për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Safet Kamberi në një intervistë për KALLXO.com ka treguar se nëse merr besimin e qytetarëve pë...

Kandidatja e LDK-së kundër martesave mes gjinisë së njëjtë dhe bartjes së shamive në shkolla

Kandidatja për deputete nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Florie Basholli në një intervistë për KALLXO.com, ka treguar se do të bëj më ...

Cili ligj duhet të bëhet patjetër sipas kandidatit të LDK-së, Ibish Mazreku

Ibish Mazreku kandidat për deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës në një intervistë për KALLXO.com i është përgjigjur 46 pyetjeve dhe dha qëndrimet e tij ...

Cila është kauza që do të ndjekë Shkelzen Hajdini nëse bëhet deputet?

Shkelzen Hajdini, është kandidat nga Lidhja Demokratike e Kosovës i cili garon për të përfaqësuar qytetarët në legjislaturën e ardhshme në Kuvendin e Kosovë...

Qëndrimet e Hatim Baxhakut për taksën, shkëmbimin e territoreve, shamitë e martesat mes të njëjtës gjini

Hatim Baxhaku, kandidat i cili po pretendon të marr një mandat për të përfaqësuar qytetarët në kuvend në listën e Lidhjes Demokratike të Kosovës, ...