array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(28) "https://kallxo.com/shendeti/"
 }
}

Çfarë e shkakton sklerozën e shumëfishtë?

Skleroza e shumëfishtë (SSh) është një sëmundje e sistemit nervor qendror, i cili përbëhet nga truri dhe palca kurrizore. Njerëzit me Sklerozë të Shumëfishtë ...

Vitia nënshkruan Udhëzimin e ri administrativ për Shkollim Specialistik

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka nënshkruar Udhëzimin administrativ për Shkollim Specialistik.

Studimi i ri: Covid-i afatgjatë ndërlidhet me shkallë më të lartë të vdekshmërisë dhe probleme afatgjata të zemrës

Tri vjet pas pandemisë, dhe pikërisht kur menduam se ndikimi i COVID-19 po zvogëlohej, hulumtimet e reja kanë hedhur më shumë dritë mbi pasojat afatgjata të virusit.

Studimi: Covid-i afagjatë i lidhur me ekspozimin ndaj ndotjes së ajrit tek të rinjtë

Megjithëse infeksionet e COVID-19 janë zakonisht më pak të rënda tek të rriturit e rinj, kjo nuk do të thotë se ata nuk janë ende në rrezik të ...

Cila është buka më e shëndetshme për të ngrënë?

Një nga ushqimet që shumë njerëz urrejnë të duan është buka.

Studimi: shumica e meshkujve me kancer të prostatës mund t’i shmangin ose vonojnë trajtimet e ashpra

Shumica e meshkujve të cilët  diagnostikohen me kancer të prostatës mund t’i vonojnë ose shmangin trajtimet e ashpra duke mos i dëmtuar shanset e tyre pë...