Postet nga: Besim Kelmendi

Dhuna në familje – temë diskutimi në mes prokurorëve dhe UD kryeprokurorit

Ushtruesi i Detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi bashkë me prokurorët, të cilët janë koordinatorë për rastet e dhunës në familje nga të gjitha ...

Situata në Prokurorinë e Mitrovicës, temë diskutimi në takimin e Kryeprokurorit të Shtetit me Shefin EULEX-it

Ushtruesi i Detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, Besim Kelmendi dhe Shefi i Misionit të EULEX-it, Giovanni Pietro Barbano, kanë mbajtur takim për të diskutuar lidhur me forcnimin e  ...

Mbledhja e KPK-së, raportohet për numër të ulët të prokurorëve në Prokurorinë e Mitrovicës

Pikë kryesore e mbledhjes së 246-të të Këshillit Prokurorial të Kosovës (KPK) ishte trajtimi i kërkesës së kryeprokurorit të Prokurorisë së Mitrovicës, Ismet Ujkani, i ...

Kontradikta për 'dhënien e pëlqimit' mes Prokurorisë së Prishtinës dhe ATK-s si palë e dëmtuar për mbylljen e rastit ndaj Agim Ademit

Pasi çështja penale ndaj kryetarit të FFK-së Agim Ademi, ishte mbyllur nga prokurori Ali Ajdini, për shmangie tatimore dhe keqpërdorim besimi, KALLXO.com kishte njoftuar ushtruesin e detyrë...

Skender Hyseni në Gjykatë jep mbrojtjen përballë akuzave për mosdeklarim të pasurisë

Ish-koordinatori shtetëror për dialog, Skender Hyseni, ka dhënë mbrojtjen e tij lidhur me akuzat që rëndojnë mbi të për mosdeklarim apo deklarim të rremë të ...

Avancohen dy prokurorë në Prokurorinë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka aprovuar sot propozimin e komisionit për avancim, për avancimin e dy prokurorëve të rinj në Prokurorinë Speciale të Republikës ...

U.d. Kryeprokurori i Shtetit pas hulumtimit të "Kallxo Përnime" për korrupsionin në drejtësi: Prokuroria do të veprojë

Besim Kelmendi, ushtrues i detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, ka folur për hulumtimin e emisionit "Kallxo Përnime", i cili zbardh dosjen e korrupsionit në drejtësi ku ...

Në Prishtinë fillon ‘Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit’

Me organizimin e Zyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, në Prishtinë ka filluar ‘Java për të Drejtat e Viktimave të Krimit’.