Dardan Molliqaj i ‘han’ fjalët për Haradinajn dhe partinë e ‘haraçit’

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Partia Socialdemokrate kanë arritur një ujdi që të shkrihen në një listë për zgjedhjet e parakohshme që pritet të mbahen ...

Dardan Molliqaj
Qëndrim i ndërruar

Pishmani për taksën: Thaçi rreshtohet pas gjeneral Haradinajt

Presidenti Hashim Thaçi, që disa herë kishte kërkuar largimin e taksës ndaj Serbisë, ka ndërruar qëndrim.

Hashim Thaçi
Qëndrim i ndërruar

“Hallakama” për kompensimin e orëve të mësimit

Vazhdon të jetë e paqartë nëse nxënësit kosovarë do të zëvendësojnë tre javë të humbura të mësimit gjatë grevës së mësimdhënë...

MAShT, SBAShK
Qëndrim i ndërruar

Pishmanllëku i shkollës ‘Elena Gjika’ për grevën

Shkolla “Elena Gjika” në Prishtinë, më 13 janar 2019 kishte dalë me njoftimin se nuk do të respektojnë vendimin e SBAShK-ut për grevë në të gjitha institucionet arsimore.

Shkolla
Qëndrim i ndërruar

Gjenerali i shkon në konak Thaçit, të cilit ia refuzoi dekoratën

Ish komandanti i UÇK-së dhe FSK-së, Sylejman Selimi, ishte liruar nga burgu me datën 25 janar, pasi Paneli për Lirim kishte vendosur të lirojë me kusht. Pas lirimit ...

Sylejman Selimi
Qëndrim i ndërruar

Qeverisë ‘nuk i pren sakica me një vend’ për grevistët në arsim

Duke u gjendur para një greve disa ditore, qeveria e Kosovës është dashur të bëjë kompromis për rritje pagash, megjithëse u përballën me refuzim ...

Ramush Haradinaj
Qëndrim i ndërruar