array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=3"
 }
}

Edi Rama nuk ka deklaruar “Albin Kurti i ka bërë Kosovës dëm më shumë se Serbia”

Më 07.07.2023, faqja në Threads ‘gazetalajm.m’ ka publikuar një fotografi në të cilën shihet kryeministri i Kosovës, Albin Kurti dhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (arkiva).

Faqe në Threads
Me kos

Ekzagjerimi i shifrave të popullsisë së Shqipërisë

Me datë 11.05.2024 faqja në Facebook “Aktualitete” ka publikuar një fotografi (arkiva) dhe ka bashkangjitur përshkrimin e fotografisë duke shkruar “Lajm i keq për vendin tonë/ Të merren masa ...

Lajm i keq për vendin tonë/ Të merren masa URGJENT! E frikshme kjo që po ndodh, ja cfarë u zbulua
Me kos

Pretendimi i pabazuar në fakte se konsumi i vezëve mund ta mbajë në kontroll diabetin

Më 27.04.2024 faqja e internetit “Lajmefresh” (arkiva) ka publikuar një artikull me titullin “Hani çdo dite një vezë te zier me pak uthull, ky kombinim do të mposhtë armikun më të ...

Faqet në Facebook
Me kos

Alarmi i rremë për rrezikun e konsumimit të xhenxhefilit 

Më 25.04.2024, faqja në Facebook “Zëri Jonë” ka publikuar (arkiva) një artikull me titullin “Nëse ke këtë problem shëndetësor KURRË nuk duhet të konsumosh xhenxhefil” (arkiva).

Nëse ke këtë problem shëndetësor KURRË nuk duhet të konsumosh xhenxhefil
Me kos

Konstatimi i pambështetur në fakte për arsyen e vdekjes së afaristit 

Më 13.01.2024 faqja në “Threads”, ‘Levizjashpreson’, (arkiva) ka publikuar një artikull së bashku me konstatimin “SA MIJËRA TAN MEZINË PO IKIN DHE PSE NUK JANË NË BURG PëR VRASJE ...

Faqet në Threads
Me kos

Fotografi e manipuluar e ish-deputetit Labinot Tahiri

Më 25.04.2024, faqja në Instagram “muzikpershpirt” (Arkiva) ka publikuar një fotografi të ish deputetit të Kuvendit të Kosovës nga Aleanca Kosova e Re, Labinot Tahiri, i cili në dorë mbanë ...

Faqet në Facebook
Me kos