Postet nga: Albulena Haxhiu

Mungesa e kuorumit, dështon votimi i Projektligjit për deklarimin e pasurisë

Kuvendi i Kosovës nuk ka mundur ta kalojë Projektligjin për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave pasi që nuk ka pasur kuorum.

Procesi i vettingut, Kurti dhe Haxhiu takojnë kryetarin e PDK-së

Pas dhënies së dritës së gjelbër nga Komisioni i Venecias për procesin e vettingut në Kosovë, kreu i ekzekutivit Albin Kurti dhe ministrja e drejtësisë ...

Ministrja Haxhiu për gjyqtarët: Po më duken si avokatë

Organizatat BIRN Kosova dhe Internews Kosova kanë publikuar raportin “Imuniteti i Korrupsionit”, ku janë analizuar 40 raste të aktgjykimeve dënuese të korrupsionit gjatë vitit 2021.

Albulena Haxhiu për raportin “Imuniteti i Korrupsionit”: BIRN dhe I/KS po bëjnë punë kualitative për sistemin e drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, sot ka marrë pjesë në konferencën e Rrjetit Ballkanik për Gazetari Hulumtuese dhe Internews Kosova, ku u publikua raporti i 16-të i ...

Albulena Haxhiu: Do të ketë veting të plotë duke filluar nga krerët e institucioneve të drejtësisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka thënë se Kosova do të fillojë procesin e vetingut të plotë duke filluar nga udhëheqësit e institucioneve të drejtësisë ...

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu me 0 euro në bankë

Ministrja e drejtësisë, Albulena Haxhiu, në deklarimin pranë Agjencisë Kundër Korrupsionit ka të deklaruar vetëm detyrime financiare në bankë, ndërsa para të gatshme nuk ka të ...

Haxhiu pjesë e konferencës në Kroaci bashkë më përfaqësues nga shtetet e rajonit 

Hartimi i legjislacionit në sundimin e ligjit dhe instalimi i një fryme të re të qeverisjes me duar të pastërta, po konsiderohen hapa pozitivë drejt luftimit të korrupsionit në ...

Albulena Haxhiu

Ministrja Haxhiu tregon pse nuk u takua me Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin në qendrën e paraburgimit në Hagë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e cila udhëtoi në Hagë në fund të marsit, nuk vizitoi të gjithë të burgosurit në qendrën e paraburgimit të Gjykatës ...