Postet nga: Ymer Fejzullahu

Faturimi i rrymës në veri, Fejzullahu: Nënshkrimi i kontratave për rrymë nga qytetarët po vazhdon por ka ende që po hezitojnë

Ymer Fejzullahu, kryetar i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) ka thënë se qytetarët në komunat në veri të Kosovës janë duke vazhduar të ...

Sa është ulur çmimi i rrymës për biznese?

Që nga miratimi i vendimit nga Zyra e Rregullatorit të Energjisë më 02.04.2024, bizneset do të kenë ulje prej 3 % të tarifave të energjisë elektrike deri në miratimin e tarifave të reja ...

Faturimi i rrymës në veri, Fejzullahu: Rreth 25% e konsumatorëve kanë pranuar të nënshkruajnë kontratën me kompaninë "Elektrosever"

Që nga fillimi i vitit 2024, ka nisur faturimi i energjisë elektrike në Zveçan, Zubin Potok, Leposaviq e Mitrovicë të Veriut nga “Elektrosever”, kompania e licencuar nga Zyra e Rregullatorit ...

Fejzullahu: Për shkak të Ligjit për pagat, 30% e stafit profesional është larguar nga ZRRE

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, ka thënë se 30% e stafit profesional janë larguar nga ky institucion.

Fejzullahu: 25% e qytetarëve në veri kanë nënshkruar kontrata me "Elektrosever"-in

25% e qytetarëve të katër komunave në veri të Kosovës kanë pranuar të nënshkruajnë kontrata me kompaninë "Elektrosever".

Fejzullahu: KEDS, KESCO dhe KOSTT-i gjatë krizës energjetike kanë bërë devijime të qëllimshme

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, ka thënë se për shkak të krizës energjetike në Kosovë, në tri vitet e ...

Pse nuk u mor parasysh kërkesa e KEK për rritje të rrymës për KEDS, KESCO dhe KOSTT?

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka kërkuar rritjen e çmimit të energjisë elektrike për KEDS, KESCO dhe KOSTT.

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Më 02.04.2024 Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka vendosur për ulje të tarifave të energjisë elektrike për konsumatorët familjarë për bllokun me konsum mbi 800 kWh dhe 3% ...