Postet nga: Baleti

Baleti Kombëtar sjell premierën e re, ‘Rebounds. A BasketBallet’ shfaqet më 15 shkurt në Atelienë e Pallatit të Rinisë

Baleti Kombëtar i Kosovës (BKK) do të shfaqë nesër, më 15.02.2024, premierën e baletit “Rebounds. A BasketBallet”.

Shfaqja e baletit "Ngulfatje" vihet në skenë nga shkolla e muzikës “Prenk Jakova" (VIDEO)

Shkolla e muzikës “Prenk Jakova” në Prishtinë ka realizuar baletin “Ngulfatje”. Ky balet me koreografitë profesor Driton Saqipit është shfaqur të enjten mbrëma në Teatrin “Oda”.

Sot jepet premiera e baletit "Arrëthyesi"

Baleti Kombëtar i Kosovës sot do të shfaqë premierën e baletit “Arrëthyesi”, me koreografi të Ilir Kernit.

Baleti Kombëtar sjell në dhjetor premierën e shfaqjes ‘Arrëthyesi’

Baleti Kombëtar i Kosovës planifikon që më 16 dhjetor të këtij viti të sjellë për publikun premierën e shfaqjes, “Arrëthyesi”, me koreografi të Ilir Kernit.

Shfaqja e baletit ‘Correr o Fado’ do të jepet sot në Gjilan

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sonte në Gjilan shfaqjen e baletit “Correr o Fado” të koreografit portugez Daniel Cardoso.

MKRS-ja shpall konkurs për balerinë për një premierë të Baletit Kombëtar të Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka shpallur konkurs për angazhimin e balerinëve për nevoja të Baletit Kombëtar të Kosovës.

Nesër jepet premiera e baletit “Correr o Fado’

Baleti Kombëtar i Kosovës do të shfaqë nesër premierën e baletit “Correr o Fado” me koreografi të portugezit Daniel Cardoso.

Baleti ‘Time’ shfaqet sot reprizë në amfiteatrin e Pallatit të Rinisë

Baleti “Time” me koreografi të Taulant Shehu shfaqet sot në ora 20:00, reprizë në Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar në Pallatin e Rinisë në Prishtinë.