Raportoni Korrupsionin!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
FLM!

RAPORTI JUAJ
ESHTE DERGUAR

Muzikë në burg: Brenda qendrës ku të miturit edukohen përmes muzikës

Nuk pati nevojë për më shumë se 15 minuta provë disa të mitur prapa grilave ta mësojnë një këngë për ta interpretuar. Të miturit e Qendrës Edukuese Korrektuese në Burgun e Lipjanit tash e dy javë po mbajnë trajnim për instrumente muzikore. Një organizatë jo- qeveritare “Balcony Band & Alfa-Omega” ka vendosur që vullnetarisht, Qendrës […]

23 Mars 2019 - 11:36 am

Kërkim i avancuar

Kqyre

Policia

Kallxo 360

Kallxo 360
 

Në Gjykimin e Sekiraqës Dëshmuan Prindërit e Tij

Prindërit dhe një kushëri i Enver Sekiraqës dëshmuan në gjykimin ku Sekiraqa akuzohet për nxitje në vrasjen e Triumf Rizës....

Albert Isufi
 

Dënohet Djali i ish-Guvernatorit të BQK-së

Gentian Rexhepi është dënuar me 19 vjet burgim për vrasjen e kryer më 2 janar 2009, afër lokalit "Garden", në...

Video

by Kallxo
NA NDIQNI

Send this to a friend