array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/komuna/fact-check/"
 }
}

Siguria publike nën drejtimin e Xhafer Gashit në Obiliq

Komuna e cila ndodhet 11 kilometra nga kryeqyteti, Obiliqi,strehon disa persona të rikthyer nga Siria dhe Iraku ndërsa  probleme në garantimin e një ambienti të sigurtë për risocializim ...

Realizimi i planit të Smajl Latifit për sigurinë në komunitet

Gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, në emisionin ‘Debat Përnime’, kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, kishte thënë se komuna e tij është me diversitet kulturor ...

Siguria publike e Shtimes dhe sfida për psikologët

Komuna e udhëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje këtë vit ka pasur buxhetin më të lartë në historikun qeverisës komunal të Komunës së Shtimes. 

Planet e Besim Ilazit për trajtimin e sfidave të sigurisë në Kaçanik 

Kryetari i Kaçanikut, Besim Ilazi, gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, kishte thënë se Kaçaniku ishte etiketuar padrejtësisht me terme për shkak ...

Planfikimet buxhetore të Ramiz Lladrovcit në përmisimin e sigurinë publike

Buxheti i miratuar për vitin 2023 për Komunën e Drenasit është 18 milionë e 156 mijë euro. Nga kjo shifër, për ndriqim publik  janë ndarë 300 mijë euro.

Planet e Ferizajt në zgjidhjen e problemeve në sigurinë publike

Për tu përballur me sfidat e sigurisë dhe problemet në dhunën në komunitet komunës së Ferizajt i duhen të paktën edhe 12 psikolog dhe një varg ...