array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/shendeti/keshilla/"
 }
}

A transmetohet HIV-i përmes puthjes?

HIV është një virus që synon dhe ndryshon sistemin imunitar, duke rritur rrezikun dhe ndikimin e infeksioneve dhe sëmundjeve të tjera. Jo, ai nuk mund të transmetohet nëpë...

Si ta zvogëloni rrezikun e shfaqjes së komplikimeve të diabetit?

Çdo vit në Ditën Botërore të Diabetit organizohen kampanja për tema të caktuara të cilat mund të zgjasin disa vite.

Çka është 'Lupusi Eritematoz Sistemik' - Simptomat dhe trajtimi në Kosovë

Lupusi Eritematoz Sistemik është sëmundje autoimune me natyrë kronike, në të cilën sistemi imunitar i atakon indet e vetvetes duke shkaktuar inflamacion multisistemik të ndërmjetësuar me ...

Këshilla nga Ministria e Bujqësisë se si të ruhen frutat gjatë sezonit të dimrit

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka këshilluar pemëtarët se si t'i ruajnë frutat gjatë sezonit të dimrit.

Artriti reumatoid, diagnostifkimi dhe trajtimi në Kosovë

Shumë qytetarë të Kosovës vuajnë nga Artriti Reumatoid e cila është sëmundje autoimune inflamatore sistemike, me natyrë kronike në të cilën sistemi imunitar i atakon indet e ...

Njerëzit që konsumojnë më shumë yndyrë qumështi kanë një rrezik më të ulët të sëmundjeve të zemrës

Njerëzit me konsum më të lartë të yndyrës së qumështit kanë një rrezik më të ulët të sëmundjeve kardiovaskulare krahasuar me ata që konsumojnë më ...