Postet nga: Agim Kuqi

Rigjykimi i Enver Sekiraqës, dëshmitari Gjon Kqira: Triumf Riza dhe Arben Selmanaj kanë thënë se e kemi rrahë Enverin dhe kërkojmë pajtim

Në seancën e rigjykimit të Enver Sekiraqës më 21.03.2024 ka dëshmuar Gjon Kqira, i ftuar për të dëshmuar nga avokatja e të pandehurit, Kosovare Kelmendi.

Enver Sekiraqa përballet me dëshminë e shokut të afërt të Triumf Rizës

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, më 19.03.2024 në cilësinë e dëshmitarit u dë...

'Ma keni marrë djalin prej gjini' - Çka ndodhi në seancën për vrasjen e babait dhe të birit në Gradicë?

Rasti i vrasjes së dyfishtë të babait dhe birit të tij 15-vjeçar në Gradicë të Drenasit më 2021, ka arritur në Gjykatën e Apelit.

Gjykata vendos ndaj të akuzuarit që i vuri zjarrin garazhit të gazetarit Alban Selimi

Arsim Limani është shpallur fajtor dhe është dënuar me 4 vite burgim për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm për djegien e shtëpisë së gazetarit Alban ...

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarit për vrasje të rëndë në tentativë ndaj gazetarit Selimi

Arsim Limani, i akuzuar për ‘vrasje të rëndë në tentativë’ ndaj gazetarit Alban Selimi në mars të vitit 2023, është ulur edhe të hënën (12.02.2024) në bankën ...

Mbrohet në heshtje i akuzuari për vrasjen në tentativë të gazetarit Alban Selimi

Arsim Limani është ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t`u përballur me akuzat për vrasje të rë...

Vrasja e rëndë në tentativë ndaj gazetarit, në gjykim flitet për zhdukjen e incizimeve

I akuzuari për vrasje të rëndë në tentativë, Arsim Limani është ulur sërish sot në bankën e të akuzuarit lidhur me rastin e djegies së shtë...

Gjykata vendos ndaj burrit që akuzohet se kishte ndikuar tek hetuesit policor që t’ia fusnin në përgjime numrin e telefonit të gruas së tij

Dukagjin Emerllahu i akuzuar se kishte ushtruar ndikim tek dy hetues policor që numrin e telefonit të gruas së tij ta fusnin në listën e përgjimeve, është liruar ...