array(1) {
 [0]=>
 string(44) "https://kallxo.com/teknologji/media-sociale/"
}
array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(44) "https://kallxo.com/teknologji/media-sociale/"
 }
}

Coronavirusi - Facebook në mbështetje të informimit të qytetarëve të Kosovës 

Rrjeti social “Facebook” vazhdimisht është duke e mbështetur informimin e saktë për sa i përket coronavirusit.

Si të kaloni në dizajnin e ri të Facebook-ut?

Rrjeti social “Facebook”  ka lansuar një përditësim të dizajnit të faqes për të gjithë përdoruesit. Kalimi në këtë dizajn është opsional.

Coronavirus: Mënyrat për të qëndruar në rrjete sociale derisa jeni në 'karantinë'

Derisa shkollat mbyllen dhe disa njerëz punojnë nga shtëpia, shumë po ndjehen të ndërprerë nga jeta e përditshme dhe jeta shoqërore, raporton BBC.

Rregulla të reja për shpërndarjen e reklamave politike në Facebook, nuk vlejnë për Kosovën

Rrjeti social, “Facebook” ka vendosur rregulla të reja mbi shpërndarjen e reklamave politike duke përfshirë këtu edhe vendet e Ballkanit, por jo edhe Kosovën.

Facebook bashkëpunon me Reutersin për verifikim të postimeve

Gjiganti Facebook ka njoftuar se ka arritur marrëveshje me agjencinë e lajmeve, Reuters për të verifikuar materialet e publikuara në këtë rrjet social, përfshirë edhe aplikacionin ...

Shefi i Google-it bën thirrje për rregullore mbi inteligjencën artificiale

Shefi ekzekutiv i kompanisë Google, Sundar Pichai ka bërë thirrje të hënën për një qasje më të balancuar në rregulloret e inteligjencës artificiale, duke i ...