array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=0"
 }
}

Titulli i pasaktë se deklarata e shkencëtares është befasuese

Më 27 mars 2023, faqja në Facebook “atdheulajm.com” ka publikuar artikullin me titull “Pse serbët i urr ejnë shqiptarët: Befason shkenctarja serbe me përgjigjen e saj”.

Faqet në Facebook
Pjesërisht e vërtetë

Paralajmërimi i rrejshëm i sulmeve ajrore të Rusisë ndaj Japonisë 

Më 21 mars 2023, faqja online “fakte.buzz” ka publikuar përmbajtjen me titull “Harrojeni Ukrainen / Rusia nis bombarduesit drejt Japonisë, shkak vizita e kryeministrit në Kiev?”.

Faqja e Internetit
Me kos

Titulli i pambështetur në fakte për receten që parandalon sëmundjet e rënda 

Më 27 mars 2023, faqja “Gjithcka Interesante” publikoi një lajm me titull: “Ekspertët Zbulojnë Se Si T’i Nxjerrim Nga Trupi! HeIme Që Shkaktojnë Sëmundjeet Të Rendaa Ato Arrijnë Deri 15 ...

Faqja e Internetit
Me kos

Titulli i rremë për deklarimin e pa bërë të Presidentit Biden 

Më 25 mars 2023, faqja e internetit “news372media.com” publikoi një artikull me titull: “Po i prekët Shqiptarët ju betohem se jemi gati ta ‘shkatërrojmë’ për 24 orë ç...

Faqet në Facebook
Me kos

Titulli i pambështetur në fakte pas kërcënimit ndaj deputetit të Serbisë, Shaip Kamberi 

Më 23 mars 2023 “Gazeta Parlamenti” shpërndau një lajm me titull: “Shaip Kamberi kërcënohet me jetë- Guximi, burrëria e qëndresa e tij tmerron Serbinë”.

Faqja e Internetit
Me kos

Alarmi i rremë për shuarjen e serbëve 

Më 24 mars 2023 faqja e internetit “Gazeta NKosovë” shpërndau një artikull me titull: “Mediat Serbe Dhe Gjithë Serbia Bien Në “Dy Gjunje”: Për 50 vjet do të shuhemi si popull !!”

Faqja e Internetit
Pjesërisht e vërtetë