array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/ligji/"
 }
}

Viti, Policia e Dogana zbulojnë një punëtori për grirjen dhe paketimin e duhanit

Si rezultat i realizimit të hetimeve të përbashkëta të Policisë së Kosovës, konkretisht Sektorit për hetimin e krimit të organizuar, me Doganën e Kosovës ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës: Dëshmitari rrëfen se babai i tij vuajti pasojat e mbajtjes në fabrikën e metalit në Kukës

Në Dhomat e Specializuara të Hagës po vazhdon të jep deklaratë dëshmitari i mbrojtur TW4-08. TW4-08 është dëgjuar në seancë të mbyllur përveç një ...

Gjykata rrëzoi rregulloren e Odës së Avokatëve për caktimin e mbrojtësve sipas detyrës zyrtare

Gjykata në Prishtinë, Departamenti i çështjeve administrative ka marrë aktgjykim me të cilin e ka aprovuar si të bazuar kërkesëpadinë e Albana Kelmendit dhe Naim Rudarit e paraqitur ...

Gjykimi ndaj Pjetër Shalës - Dëshmitari i mbrojtur përshkruan dhunën ndaj civilëve në fabrikën e metaleve në Kukës

Dëshmitari i Zyrës së Prokurorit të Specializuar, TW4-08 ka përshkruar se babai i tij është keqtrajtuar në fabrikën e metaleve në Kukës nga Pjetë...

Dëshmitari i mbrojtur flet për babanë polic deri më 1997 dhe ngjarjet e '98 në gjykimin ndaj Pjetër Shalës

Dëshmitari i mbrojtur i Zyrës së Prokurorit të Specializuar, është dëgjuar në seancë të mbyllur përveç një pjese të shkurtër ku seanca ka vijuar e ...

Vritet një person në Dumnicë të Podujevës

Një person është gjetur i vdekur në afërsi të shtëpisë së tij, në fshatin Dumnicë të Podujevës.