Postet nga: Agjencia për Informim dhe Privatësi

Agjencia për Informim dhe Privatësi gjobiti Komunën e Podujevës, publikuan të dhënat personale të përfituesve të subvencioneve

Agjencia për Informim dhe Privatësi ka shqiptuar gjobë kundërvajtëse ndaj Komunës së Podujevës, për përpunim të kundërligjshëm të të dhë...

Agjencia për Informim dhe Privatësi: Vetëm Policia ka autorizim për kontrollimin dhe vëzhgimin me kamera në hapësira publike

Hapësira të shumta publike në komunat Zubin Potok, Zveçan, Leposaviq e Mitrovicë Veriore po vëzhgohen nga kamera të sigurisë, të vendosura në lokacione të ndryshme, në objekte ...

AIP shënon Ditën Ndërkombëtare për Mbrojtjen e të Dhënave: 'Tash më Sigurt'

Në ditën ndërkombëtare për mbrojtjen e të dhënave, Agjencia për Informim dhe Privatësi do të organizojë konferencë për shënimin e kë...

Dyshimet për keqpërdorim të të dhënave të fëmijëve, Agjencia për Informim dhe Privatësi nis trajtimin e rastit ndaj “World Vision”

Në fillim të muajit tetor, KALLXO.com raportoi për dyshimet se një organizatë ndërkombëtare që vepron edhe në Kosovë, po keqpërdorë të dhënat e rreth 3 ...

AIP: Vendosja e kamerave më zë është e ndaluar

Vendosja e kamerave të vëzhgimit që incizojnë edhe zërin në hapësirat publike dhe private në Kosovë, parimisht është e ndaluar.

Konjufca premton përkrahje për Agjencinë për Informim dhe Privatësi

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, ka pritur sot në takim komisioneren e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva - Dërmaku.

Cila është pasuria e komisioneres së Agjencisë për Informim dhe Privatësi?

Krenare Sogojeva Dërmuaku, që është zgjedhur komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, ka folur në lidhje me pasurinë e saj.

Çka thotë Krenare Sogojeva-Dërmaku për konkursin e tejzgjatur për komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Krenare Sogojeva-Dërmaku, e cila është zgjedhur së fundmi komisionere e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, në emisionin "Kallxo Pernime" ka rrëfyer për përvojën ...