array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(38) "https://kallxo.com/komuna/lajm-komuna/"
 }
}

Miratohet dhënia e pronës në shfrytëzim për Ambasadën e Gjermanisë

Me 38 vota për dhe një kundër Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka aprovuar dhënien në shfrytëzim të pronës së paluajtshme komunale për ...

Drenasi i kthen mbrapsht makinat mjelëse që i bleu, thonë se nuk u sollën sipas kontratës

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka njoftuar se komuna e ka obliguar  një operator ekonomik të kthejë mbrapsht makinat mjelëse për fermerë dhe të sjellë ...

Aktakuzë për korrupsion ndaj drejtoreshës për Kadastër në Klinë

Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë për korrupsion ndaj drejtoreshës së Drejtorisë për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi në Klinë, Njomza Grabanica.

Dëshmia e tre ekspertëve të forenzikës në gjykimin ndaj Miqa Urosheviq, i akuzuar për vrasjen e Dejan Steljiq

Rigjykimi ndaj të akuzuarit Miqa Urosheviq, i akuzuar për vrasjen e Dejan Steljiq, ka vazhduar me dhënien e dëshmisë së tre ekpsertëve të forenzikës.

Punësimet në Trepçë – Protestuesit vendosin tendë para ndërmarrjes

Të pakënaqur me punësimet e fundit në ndërmarrjen “Trepça", dhjetëra qytetarë kanë vazhduar sot protestën e tyre duke ngritur tendë para kësaj ndë...

Katër persona dërgohen në polici për shkak të grafiteve feministe

Policia në Mitrovicë ka intervistuar katër persona si të dyshuara për prishje të rendit dhe qetësisë publike.