array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(36) "https://kallxo.com/ligji/prokuroria/"
 }
}

Dosja: Policët e grushtuan të arrestuarin në veturë

Gjatë ditës së djeshme janë arrestuar 8 zyrtarë policor për akuzat të keqpërdorimit të deytës zyrtare.

Akuzohen se nuk morën masa ndaj kafeterisë në pandemi, inspektorët nga Kamenica dalin në gjyq - VIDEO

Enver Ismajli, Naser Vllasi dhe Dobrivoje Milkoviq, inspektorët në Kamenicë kanë dalë para gjykatësit në Gjilan për t’u përballur me akuzën e Prokurorisë e ...

Gjykimi ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit dhe inspektorëve të Gjilanit

Ish drejtori i Urbanizmit në Gjilan, Valon Shefkiu deklarohet rreth fajësisë

Merita Cana- Shabani, Shkëndije Mahmuti- Hajdini, Baki Azemi dhe ish-drejtori i Urbanizmit, Valon Shefkiu, janë ulur sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Gjilanit.

Dënohen me 22 vjet burgim dhe 3.500 euro gjobë për grabitjen në Shtime

Gjykata në Ferizaj ka shpallur aktgjykim dënues ndaj të pandehurve A.T., A.M. dhe A.T.1. të akuzuar për vjedhje grabitqare.

Gruaja e ‘Sandokanit’ lirohet nga akuza për keqpërdorimin me formularë të veteranëve të UÇK-së

Gjykata e Prishtinës, ka liruar nga akuza dy zyrtarët e MPMS-së, Sanije Rexha dhe Kushtrim Bala, të cilët akuzoheshin për keqpërdorime me formularët pë...

Shtyhet seanca për kthim në vendin e punës dhe kompensim të pagave

Seanca gjyqësore, ku Albana Morina përmes padisë po kërkon kthimin në vendin e punës në bankën ProCredit dhe kompensimin e pagave, është shtyrë në afat ...