array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=2"
 }
}

Konstatimet e pa-bazuara për rastin e vetëvrasjes së 19-vjeçares nga Mitrovica

Në portalin Gazetaalba.info më datën 10 shtator 2022 është shpërndarë një lajm me titullin “TRAGJEDIA NË MITROVICË: KY ËSHTË I RIU KOSOVAR QË SHTYRI NË VETËVRASJE TË FEJUARË...

Pjesërisht e vërtetë

Ripublikimi i rrëfimit të nënës për djalin e saj gay në Paradën e Krenarisë të mbajtur në qershor

Faqja e internetit lexo.weblajme.com më 5 shtator 2022 e ka publikuar lajmin me titull “Rrëfimi i nënës shqiptare kur e ka kuptuar se djali i saj është ...

Faqe në Facebook
Pjesërisht e vërtetë

Rrena se kryeministri Kurti thirri mbledhje urgjente pas dyshimit për dhunimin e 11-vjeçares 

Në faqen e internetit onlinenews54.com, është publikuar një artikull me titull: “E mitυra u рërdhυnυa рër 7 orë nga реѕë bυrra, Albin Kυrti mbledhje URGJENTE: Nυ...

Faqe në Facebook
Pjesërisht e vërtetë

Fotoja e montuar që shtrembëron deklaratën e analistit Çim Peka

Ueb- faqja online “Speciale” dhe “Pripak info”, Gazetaz dhe news372media.com kanë publikuar një lajm me titullin “Keta Gazetarë në Kosovë ose janë të shitur ose s’kanë lidhje ...

Media
Pjesërisht e vërtetë

Interpretimi i pasaktë i vendimit për vazhdim të paraburgimit ndaj Kadri Veselit

Pas njoftimit për vazhdimin e masës së paraburgimit ndaj Kadri Veselit, portalet gazetanewborn.co dhe “Kosova-sot.info” kanë publikuar artikull me titullin “Specialja veç sa s’e shpall ...

Mediat
Pjesërisht e vërtetë

Ripublikimi i artikullit të vitit 2019 me titull të rremë

Më 18 korrik 2022, faqja “Goanwatch” dhe faqja në Facebook “Fol shqip” publikuan një artikull me mbishkrim “Donika Gervalla Schwarz Hashim Thaçi Kadri Veseli Dhe Ramush Haradinaj Nuk Janë UÇK ...

Media
Pjesërisht e vërtetë