Postet nga: ARBK

Drejtori i MTS-së thotë se është zgjidhur çështja e lejes së punës e kompanisë në Kosovë

Institucionet kompetente të Kosovës e kanë pranuar ankesën e MTS d.o.o.,kundër vendimit të mëparshëm për heqjen e licencës së punë...

Gjykata Komerciale vërteton vendimin e shkallës së parë për rastin 'MINT- Klan Kosova'

Gjykata Komerciale e Kosovës, Dhomat e Shkallës së Dytë, e kanë gjetur si të pabazuar ankesën e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ndaj ‘Klan ...

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit: Nuk ka konflikt interesi në rastin e ish zv/drejtoreshës së ARBK-së dhe Klan Kosovës

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (AKK) e ka mbyllur rastin e hapur ndaj ish zëvendës drejtoreshës së Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve (ARBK), Pranvera Prestreshi, ...

U shfuqizohen certifikatat e regjistrimit edhe 15 bizneseve

Agjencia e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës (ARBK) ua ka shfuqizuar certifikatat e regjistrimit edhe 15 bizneseve, për shkak të përmbajtjeve antikushtetuese.

“Telekom Serbia” informohet për heqjen e licencës së MTS-së në Kosovë

“Telekom Serbia” njoftoi se ka pranuar vendimin e Agjencisë për Regjistrimin e Bizneseve (ARBK) të Qeverisë së Kosovës, se kompanisë MTS d.o.o. i është hequr licenca ...

Regjistrimi i bizneseve në "mënyrë jokushtetuese", Ministria: Janë iniciuar kallëzime penale ndaj zyrtarëve të ARBK-së

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë thotë se ka iniciuar kallëzime penale ndaj zyrtarëve përgjegjës në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës (...

DOKUMENT - Këto janë 48 bizneset që ARBK thotë se janë regjistruar në kundërshtim me Kushtetutën

Komisioni për riverifikimin e dosjeve në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës (ARBK) ka identifikuar 48 biznese që, sipas tij, janë të regjistruara në kundërshtim me ligjin ...

Rozeta Hajdari: Nga 660 biznese, në 48 dosje ka emërtime kundërkushtetuese

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka deklaruar se pas riverifikimit dhe pezullimit të certifikatave të biznesit për Klan Kosova SH.P.K. dhe ARTMOTION ...