array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/kulture/arte-pamore/"
 }
}

Hapet ekspozita 'Shtegtime’ në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Ekspozita “Shtegtim” e Valbona Zherkës është hapur të mërkurën, më 28.02.2024, në Galerinë e Ministrisë së Kulturës (GMK) në Prishtinë.

Ekspozita ‘Ngjarja e një fijeje. Narrativat globale në tekstil ‘ hapet më 29 shkurt në Galerinë Kombëtare

Ekspozita kolektive “Ngjarja e një fijeje. Narrativat globale në tekstil”, e kuruar nga Inka Gressel, Susanne Weiß dhe Hana Halilaj, hapet më 29.02.2024, në ora 19:00, në Galerinë Kombëtare të Kosovë...

Ekspozita ‘Shtegtime’ e Valbona Zherkës hapet në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Ekspozita personale “Shtegtime” e artistes Valbona Zherka do të hapet më 28.02.2024, në ora 19:00 në Galerinë  e Ministrisë së Kulturës në Prishtinë (GMK).

‘Dialog në errësirë’ - ekspozita e Driton Hajredinit udhëton në Gjermani

Krijuesi Driton Hajredini do të hapë ekspozitën e tij, “Dialog në errësirë” në Gjermani.

Adem Demaçi kujtohet në 16-vjetorin e Pavarësisë, Arkivi hap ekspozitën "Vdes kur dua vet" (FOTO)

Agjencia Shtetërore e Arkivave të Kosovës ka hapur ekspozitën “Vdes kur dua vet”, kushtuar jetës dhe veprës së Adem Demaçit.

Instituti ‘Bulevard’ ekspozitë në Tiranë për përvjetorin e pavarësisë së Kosovës

Në kuadër të programit “Lule Kosova” të  Institutit të Artit dhe Medias, “Bulevard” në Tiranë do të hapet ekspozita performative “Sonte i nderojmë veç ata që ndryshuan”.