array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(29) "https://kallxo.com/zgjedhjet/"
 }
}

Rudari jep sqarime për kompaninë që fitoi 27 tenderë në Podujevë

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe aktualisht ushtrues detyre i kryetarit pas ...

Naim Fetahu: Gratë do të kenë 50 për qind të posteve drejtuese në Komunën e Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës, Naim Fetahu, premtoi se meqë është ekonomist me profesion do të punojë shumë në drejtim të ekonomisë dhe për të ...

Naim Fetahu premton funksionalizimin e Spitalit të Podujevës

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu duke folur për çështjet e shëndetësisë tha se do të funksionalizohet Spitali i Podujevës.

Rudari premton se do të ketë më shumë gra në qeverisjen e tij

Kandidati i LDK-së për kryetar të Podujevës, Nexhmi Rudari, i cili ka qenë nënkryetar i Komunës së Podujevës dhe aktualisht ushtrues detyre i kryetarit pas ...

Naim Fetahu: Do t’i eliminoj deponitë e mbeturinave

Kandidati i PDK-së për kryetar të Podujevës Naim Fetahu ka premtuar se nëse ai zgjidhet kryetar Komune nuk do të ketë mbeturina dhe se do t’i ...

Fetahu: Kundërkandidatët e mi fajtorë për gjendjen në arsim, në shkolla do të ketë sapunë

Kandidati për kryetar të Podujevës nga radhët e PDK-së, Naim Fetahu, premton që do të rregullojë çështjen në arsim në këtë komunë.