array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(38) "https://kallxo.com/arsim/arsim-fillor/"
 }
}

Anulimi i dy konkurseve, nxënësit e 6 shkollave në Vushtrri humbën rreth 300 orë mësimi

Anulimi i dy konkurseve për mësimdhënës të lëndës së kimisë në Komunën e Vushtrrisë ka bërë që nxënësit e gjashtë ...

Dy punëtorë teknik suspendohen nga puna, nuk pranuan të ndezin kaldajën e shkollës me arsyetimin se nuk e kanë obligim me kontratë

Dy punëtorë teknik janë suspenduar nga puna në shkollën fillore “Hajriz Muahdini” në fshatin Dremjak të Ferizajt. K. V. dhe A. B. janë larguar nga puna për ...

Udhëzimi Administrativ i Ministrisë së Arsimit për themelimin dhe shuarjen e institucioneve para universitare, cenon kompetencat e komunës

Gjykata Kushtetuese ka vendosur lidhur me kushtetutshmërinë e Udhëzimit Administrativ të MASHTI-t për kriteret dhe procedurat e themelimit dhe pushimin e veprimtarisë së institucioneve edukativo-arsimore ose paraleles ...

Nxënësit Shkollës Fillore në Llapashticë të Epërme humbin gati dy muaj orët në gjuhë angleze

Nxënës të shkollës fillore ‘Naum Veqilharxhi’ të fshatit Llapashticë e Epërme në Komunën e Podujevës nga tetori nuk kanë mbajtur orët e gjuhë...

Drejtoresha e shkollës “Jeronim de Rada” thotë se do të ndryshohet rregullorja që e përjashtoi 5-vjeçarin nga bankat shkollore

Pas raportimit të KALLXO.com se një 5-vjeçar nuk po lejohet të shkojë si parashkollor në shkollën “Jeronim de Rada” në Ferizaj për shkak të flokëve ...

KOMF reagon pas publikimit të artikullit të KALLXO.com për 5-vjeçarin që po i ndalohet shkollimi për shkak të flokëve

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve, KOMF, ka reaguar pas publikimit të artikullit të KALLXO.com “Ferizaj, drejtoresha e largon 5-vjeçarin nga shkolla për ...