array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(42) "https://kallxo.com/teknologji/aplikacione/"
 }
}

Android apo ai IPhone, cili sistem i ruan më mirë të dhënat e përdoruesëve?

Studiuesit nga Universiteti Johns Hopkins e kanë kryer një hulumtim interesant lidhur me dobësitë në ruajtjen e të dhënave të fshehta të përdorura nga telefonat që operojnë ...

TikTok prezanton ndryshime të mëdha për përdorues nën moshën 18 vjeç

Për përdoruesit e TikTok nën moshën 16 vjeç, llogaritë e tyre automatikisht do të vendosen në private në të ardhmen. Kjo është një prej masave të ndë...

Ngritja dhe rënia e aplikacionit Parler

Aplikacioni Parler është i preferuari i krahut djathtist të mbështetësve të Donald Trump. Parler thotë se u jep mundësinë përdoruesve të 'flasin falas' porse ka hasur ...

Si t'i bëni më të shpejta aplikacionet në telefonin tuaj?

Memoria e kufizuar e telefonit tuaj me sistem Android mundet shumë lehtë të mbushet, ndërkohë që aplikacionet shumë shpesh krijojnë skedarë të rinj për ti ruajtur disa informacione. ...

Si arriti ZOOM të bëhet aplikacioni më popullor gjatë pandemisë?

Gjatë pandemisë së koronavirusit COVID-19, popullariteti i aplikacionit për video-konferenca ZOOM, është rritur ndjeshëm, prej 10 milionë përdoruesëve sa kishte në dhjetor të vitit 2019 në 300 milionë në ...

Si fshehet biseda në Viber: Truqet të cilat mund ta lehtësojnë jetën tuaj

Në rast se do të donit ta fshehnit ndonjë bisedë të bërë përmes Viberit, thjesht duhet t'i ndiqni këto udhëzime.