Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri për Komunitete dhe Kthim, Naser Meta thotë se ka qenë në Novi Pazar të Serbisë dhe Guci të Malit të Zi për të vizituar komunitetin boshnjak. Por ai kryeministrit i ka raportuar në gjuhën boshnjake.

Zëvendësministri për Kthim dhe Komunitete, Naser Meta, në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com thotë se ka ka dale edhe jashtë Kosovës që t’i takoj boshnjakët.

Ndërsa brenda vendit thotë se ka vizituar komunat ku kryesisht jeton komuniteti jo shumicë, ku ka takuar disa kryetar komunash.

Ai po ashtu shton se ka takuar edhe zëvendësministra e ministra në nivel qendror.

Ai i ka bashkangjitur raportit edhe tri programe, njëri program është 9 dhe faqesh  dhe flet për banesa sociale për komunitetet minoritare në rajonin e Prizrenit, një program është për zhvillimin ekonomik të minoriteteve, ofrimin e granateve për ta. Si dhe programi i tretë është për përmirësimin e shëndetësisë për komunitetet minoritare.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Naser Meta.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Florent Hoxha.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale