Postet nga: Gjilan

Shfaqja nga Ferizaj jepet sot në festivalin ‘Talia e Flakës’

Shfaqja e Teatrit "Adriana Abdullahu” të Ferizajt, "Kontrolli dhe makina e dashurisë" shfaqet sot në Gjilan në kuadër të Festivalit të Dramës Origjinale Shqipe, “Talia e Flakës".

Komedia 'Kosovo for dummies' nesër hap Festivalin e Dramës Origjinale Shqipe

Festivali i Dramës Origjinale Shqipe do të hapet nesër me shfaqjen e komedisë “Kosovo for dummies” në Teatrin e Qytetit në Gjilan.

LDK mbush sallën e Teatrit në Gjilan

Në akademinë përkujtimore për ish-presidentin, Ibrahim Rugova po marrin pjesë më shumë se 50 persona, e cila është në kundërshtim me masat e fundit të Qeverisë.

Dhunim brenda një moteli në Gjilan

Një person është arrestuar nga Policia e Kosovës nën dyshimin se ka dhunuar një grua.

Haziri: Mbi 1.5 milionë euro vlera e dëmeve nga vërshimet në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri ka njoftuar se sipas vlerësimit preliminar të kostos dëmi në sektorin privat pas vërshimeve të fundit, e kalon shifrë...

Gjilan, arrestohet për rrahjen e gruas

Një gjilanas është arrestuar nën dyshimin se ka sulmuar fizikisht bashkëshorten.

Zonat e Gjilanit ku është ndërprerë furnizimi me ujë shkaku i një defekti

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Hidromorava" ka njoftuar konsumatorët e rrugëve “Dalip Dalipi” dhe “Hamdi Berisha” se për shkak të defektit në gyp është ndërprerë ...

Pa bujë dhe me kufizime të shumta po mbahet ‘Flaka e Janarit 2021’ në Gjilan

Me ndezjen e Flakadanëve te Varrezat e Dëshmorëve dhe në platonë e Teatrit të Qytetit në Gjilan është bërë të hënën që shkoi hapja ...