Fehmi Mujota e pati të lehtë ambientimin në ministri

Zëvendësminsitri në Ministrinë e Infrastrukturës, Fehmi Mujota ka thënë se e ka pasur të lehtë përfshirjen në agjendat politike dhe projektet e ministrisë për shkak se ka qenë edhe më parë pjesë e kësaj ministrie.

Ai ka thënë se pas njohjes me kabinetin e ministrit, ndarjes dhe caktimit të agjendave menaxhuese është angazhuar nga fillimi në implementimin e projekteve prioritare, planifikimin buxhetor dhe afatin e realizimit të projekteve.

Zëvendësministri Mujota, në raportin 100 ditor të punës së tij dorëzuar kryeministrit, të cilin e ka siguruar KALLXO.com, ka thënë se ka ka përcjellë nga afër projektet e shumta të realizuara, projektet në realizim e sipër si dhe fillimin e projekteve të reja që do të vazhdojnë edhe në vitet e ardhshme.

“Pas kësaj periudhe, tani aktualisht jemi në prag të vazhdimit të shumë projekteve me rëndësi nacionale dhe fillimit të projekteve të reja me rëndësi lokale, regjionale dhe nacionale. Për çka jam i angazhuar me kapacitet të plotë në menaxhimin, mbikëqyrjen e realizimit të suksesshëm të këtyre projekteve në kuadër të programit vjetor të Ministrisë dhe Qeverisë së Kosovës”, ka shkruar Mujota në raportin e tij.

Mujota ka raportuar se ka përcjellur projektin e autostradës Prishtinë – Han i Elezit dhe përgatitjet për instalimin e Sistemit të ITS (Intellegent System of Transport), bashkëpunimin me institucionet financiare ndërkombëtare, programin e rehabilitimit të rrugëve nacionale dhe regjionale, etj.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Idriz Selimaj.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Faton Thaçi.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:    

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se e vizitoi urën në Kaçanik

Telashet e zëvendësministrit me reshjet e shiut

Zëvendësministri që përdor Ë-të vend e pa vend

Ali Berisha e llogarit punë vizitën në Spitalin e Pejës

Zëvendësministri që bën gazetarin në raportin e tij, e citon veten

Zëvendësministri lëvdohet tek Haradinaj për punën e antidrogës

Zëvendësministrja e Punëve të Jashtme raporton 29 vizita

Anton Berisha i ankohet Haradinajt, Behgjet Pacolli po e favorizon bashkëpartiaken

Zëvendësministri që pushoi në muajin e parë të punës

Zëvendësministri: Kam qenë prezent në konferencën e kryeministrit Haradinaj

Zëvendësministri ndihet komod me karrigen

Zëvendësministri e raporton punë takimin me Ministrin

Zëvendësministri e llogaritë punë pjesmarrjen në tryeza e konferenca

Zëvendësministri: Kam përfaqësuar ministrinë në përurime

Zëvendësministri i dërgon kryeministrit ‘raport shkencor’ për ndotjen

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kontaktova me Coca Cola HBC

Telashet e zëvendësministrit: Mungesa e numrave të telefonave

Zëvendësministri raporton për debate publike e paraqitje nëpër media

Zëvendësministrja: 104 foto për ta bindur Haradinajn

Ankohet zëvendësministri: Nuk kam komunikim me ministrin

Zëvendësministri: Isha në Novi Pazar e Guci

Zëvendësministri Qazim Rrahmani: Kam zhvilluar një turne nëpër Kosovë

100 ditët e Zëvendësministrit: Ishte tremujor plot ritëm

Raporti i punës: Një memorandum, disa ftesa e agjenda dhe shumë foto

Zëndësministri me katër takime për 100 ditë

Zëvendësministri: Kam marr pjesë në konferencën për media të ministrit Lluka

Zëvendësministri: Më 29 dhjetor ishte darka festive e fundvitit

Zëvendësministri i tregon kryeministrit për kullosat e Kosovës që nga koha e Perandorisë Romake

Zëvendësministri: Me ftesë të Kabinetit së Kryeministrit mora pjesë në dy takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Raportimi tek Kryeministri: Në cilësinë e zëvendësministrit isha në Restorant në Prizren

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale