Postet nga: person i zhdukur

Prizren, burri raporton në Polici se gruaja e tij është larguar nga shtëpia

Një burrë në Prizren ka raportuar në Policinë e Kosovës se gruaja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Burri njofton policinë se nuk e di vendndodhjen e gruas së tij

Një burrë në Prishtinë ka raportuar në Policinë e Kosovës se pas një mosmarrëveshje me gruan e tij, ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet pë...

U raportua si e zhdukur, gjendet gruaja që braktisi vajzën 1-vjeçare në Prizren

Më 9 nëntor të këtij viti, familjarët e D.G. raportuan në Policinë e Kosovës se personi në fjalë ishte zhdukur.

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për të gjetur një 25-vjeçare nga Krusha e Madhe (FOTO)

Më 14 nëntor, familja e ka raportuar Dorentina Gashi Spahiun si të zhdukur që nga 9 nëntori i këtij viti.

Prizren, vëllai raporton motrën e tij të zhdukur

Një person ka raportuar tek organet e rendit se motra e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Të miturit nga Ferizaj nuk i dihet vendndodhja tash e katër ditë

Në Policinë e Kosovës është ankuar nëna e një të mituri duke thënë se që nga 19 nëntori i këtij viti djali i saj ka dal ...

Zhduket një grua në Suharekë

Një burrë në Suharekë dje ka raportuar në polici se bashkëshortja e tij është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Zhduket një vajzë e mitur në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar për një person të zhdukur në Prishtinë. Sipas policisë, më 21 shtator nëna ka raportuar se vajza e saj e mitur është larguar ...