Postet nga: Dosja

Skandal në Prokurorinë e Prishtinës: Zhduket dosja e ekstradimit të të kërkuarit nga Gjermania

Një i shumëkërkuar nga Gjermania është liruar të premten nga gjykata me arsyetimin se autoritetet gjermane nuk kanë kërkuar ekstradimin e tij. Në dosjen e gjykatës ...

Pasuria e mbesës së Hashim Thaçit

Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Evgjeni Thaçi- Dragusha ka deklaruar se ka në pronësi vetëm një banesë me sipërfaqe prej 114 ...

Borxhet e asambleistes së LDK-së

Asamblistja e Lidhjes Demokratike të Kosovës në Pejë, Mikete Hajdari ka deklaruar në Agjencionin Kundër Korrupsion se mban edhe dy pozita të tjera pune.

Kontoja e mbushur e asamblistit të LDK-së

Gëzim Devolli është asamblist i Lidhjes Demokratike të Kosovës, në Kuvendin Komunal të Pejës.

Veturat dhe vilat e familjes së asamblistes së PDK-së

Asamblistja e PDK-së në Komunën e Pejës, Fjolla Dembogaj në Agjencinë Kundër Korrupsionit (AKK), ka deklaruar se ka në pronësi të përbashkët tri vetura.

Pejë: Familja nga diaspora i dërgon deri në 10 mijë euro nënkryetarit të komunës

Nënkryetari i Komunës së Pejës Shkumbin Gashi në Agjencinë Kundër Korrupsion ka deklaruar se ka në pronësi të përbashkët tokë në vlerë prej 150 ...

Pasuria e asamblistit të AAK-së në Pejë

Shkelzen Ahmetxhekaj është asamblist i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës(AAK), në Kuvendin Komunal të Pejës.

Asamblisti i PDK-së në Pejë, fiton mijëra euro nga ekspertizat psikiatrike

Muhamet Halitaj është asamblist i Partisë Demokratikë të Kosovës, në Kuvendin Komunal në Pejë.